Pavonine Logo HD web.png

Dankbetuiging en erkenning

 

 

Aan onze lokale vrienden die van onmisbare hulp zijn en ons zo vaak hebben bijgestaan om projecten te realiseren. Dankzij hun klantvriendelijkheid, professionele werkwijze en creatieve ideeën verdienen zij deze speciale plek op onze website:

Met vaardigheid en bekwaamheid uitgevoerde (stoel) massages door Irma Stoop. Bevoegd Fysio -en massagetherapeute. Ook bij uw bedrijf of aan huis.

Irma heeft de Stichting op onmisbare wijze bijgestaan bij o.a. het afwerken van de lijsten. 

Willem van Leuveren professioneel fotofgraaf te Scherpenzeel. Studio van Leuveren verzorgt fotografie, video- en multimediale producties. Zijn expertise, 'kunstenaars oog' en generositeit hebben voor vele practige fotos van Laara's werken gezorgd. Het is een plezierige ervaring om in zijn studio te zijn waar zijn eigen fotografische kunst tevens te bewonderen valt.

 

Alex  van Slageren is al 18 jaar een vertrouwd gezicht in de Bilt en omstreken. Hij is dé drukwerkspecialist met de nieuwste apparatuur en technologie.
Met geduld en vriendelijkheid worden al uw drukwerk opdrachten snel uitgevoerd.

Jan en Gea de Haan. Perfecte klussen uitgevoerd met wijsheid en schoonheid. Hun winkel bied een een uitgebreid assortiment van gereedschap voor alle soorten klussers en hobbyisten aan.